Palvelut

administrator

Jos päätät aloittaa blogin ja

Etkö halua mennä teknisiin yksityiskohtiin tässä prosessissa,

Käyttää kallisarvoista aikaa

Ja jos ei ole luottamusta, että voit oppia kaikkea itse

olet juuri oikeassa paikassa!

Internetissa olen 7-vuotta ja jo melkein 2 vuotta ammattimaisesti harjoittavat bloggaaminen, joista noin vuosi auttaa ihmisiä perustamaan ja suorittaa niiden blogeja.

Jokaiselle asiakkaalle, olen käynnistänyt erillinen kansio, johon minun pitää kaikki tarvittavat tiedot, jotta pääset palvelimelle ja blogi, eri rekisteröintitiedot tarpeen suunnitella grafiikkaa, jne. Tässä on käännös, että asiakas (Jumala varjelkoon) — kaikki voidaan palauttaa vain kirjoittaa minulle kirjeen.

Minun asiakas, voit luotettavaa tukea ja luottamusta, että kriittinen tilanne, voit aina kääntyä apua.

Tietenkin yksinkertaisissa tilanteissa parhaiten etsiä ratkaisua Internetissä, ja vasta sen jälkeen yhteyttä minuun, koska olin vain fyysisesti voinut tehdä sitä, jos jokainen haluaa saada vastauksen pienet asiat. Me kaikki ymmärrämme, että.

Mutta, ensimmäinen, kuten sanoin, kriittisissä tilanteissa, olen aina lähellä.

Ihmiset alkavat blogin jakamaan kokemuksiaan, myydä osaamistaan, löytää samanhenkisiä ihmisiä ja uusia kumppaneita laajentamaan toimintaansa, luovasti kehittyvät. On mielenkiintoista, ja miksi niin monet viivästyksiä.

Tämä tiedonanto on välitön palautetta Associates, kumppaneita ja ystäviä — mutta se ei ollut ihan paska! Me kaikki rakastamme puhua ja pyrkiä varmistamaan, että olimme ympäröi lähinnä hengeltään ihmisiä.

Luettelo siitä, mitä tehdään palvelualalla “blogi avaimet käteen:

one

Suunnittelu isäntä ja verkkotunnus (tarvitset vain tarvittavat tiedot); — domain (.com .net) jos (.fi + 60e 5vuotta, lisää hintaan)

two

Asentaminen WordPress viimeisimmän (tuore) versio;

three

Alkuasennus kaikki tarvittavat;
Asentaminen ja konfigurointi standardin ja suositteli minulle plug (contact-form-7, feedburner_feedsmith_plugin, korosta-kirjailija-kommentteja, NextGen-galleria,       loista-Eliminator, WP-301redirect, WP-ajax-edit-kommentteja, WP-Cumulus, WP-sähköposti , WP-virnistää, WP-mail-smtp, WP-noindex, WP-PageNavi,   WP-kyselyt, WP-postviews, tilaa-to-kommentteja, anti-xss-hyökkäyksen, dimoning.ru-captcha, , finnish-päivämäärä,finnish_comments_number, tilaa-to-kommentit). Teillä on ja palautteen muoto, ja tilaamisesta uusimista, kaunis pilvi tunnisteet, ja kyky järjestää äänestyksen käyttöön galleria kuvia, on suoja roskapostia, tilata kommentteja lukijat ja muutama piilossa, mutta tarvittavat valmiudet blogi;

four

Asentaminen ammatillinen mallipohjan Blogistyle  (Voit valita minkä tahansa tässä esiteltyä ja saada se täysin maksuton);

five

Asentaminen ammatillinen ja kattavia tilastoja blogisi Google Analytics — tämä on paras ratkaisu kaikille, jotka edustavat tällä hetkellä;

six

Rekisteröinti ja käyttöönotto RSS-syötteen avulla palvelun FeedBurner.

seven

Kaikkia toimia, kuten isäntä ja verkkotunnuksen rekisteröintiä, kestää 3 päivää. Hyvin harvinaisissa tapauksissa voidaan pidentää enintään 7−10 päivää. Enää toimi blogisi riippuu sinulle: jos lähetät kaikki tarvittavat tiedot ajoissa ja oikein, niin kaikki tehdään nopeasti ja ilman laadun heikentymistä.

Päätyttyä kaikki työ blogi, saat aikaa koko käytettävissä:

1. Käyttäjätunnus ja salasana ja kaikki tiedot palvelimelle ja toimialueen;

2. Käyttäjätunnuksen ja salasanan blogi hallinta;

3. Osoite perustaa RSS-vyö.

domain (.com .net) jos (.fi + 60e 5vuotta)

lahja

Lahjat

middle-87ec96c75c7359fe78c117dc277792fe

Kuten edellä mainittiin, saat ammatillinen maksu sivupohja (markkinahinta on 50e.) — Ilmaiseksi! Valitse jokin näistä, että nyt olemme http://blogistle.com

Meidän mallit ovat suunniteltu ammattikäyttöön ohjelmiston käyttöoikeuden, noudattaen kaikkia yleisesti hyväksyttyjä kansainvälisiä määräyksiä, ei ole mitään piilotettuja koodeja ja muita juttuja, jotka synti vapaa malleja.

Näiden mallien avulla voit toteuttaa kaikki sydämesi halajaa.

Tukevat kaikkea mitä voi vaatia kaupallisen blogi (tietenkin, lukuun ottamatta kolmannen osapuolen palveluiden, kuten järjestö saa maksun, affiliate-ohjelma, jne.).

digit2

Ohjet.

Palvelujen kustannuksiin «blogi avaimet käteen»:

Vain 250e

domain .com tai .fi +60 5 vuotta.

+ hosting 1-vuotta


web_webshop

Ostokori linki

Leave a Reply